VSCO

 
Tänkte kika in och slå ett slag för min VSCO. Den är inte så storslagen än, men jag tycker den är roligare att uppdatera än bloggen. Man behöver inte bry sig om likes och det känns lite som att blogga, fastän jag säger mer i bilder än i ord. Tycker att det är lika fint för tillfället. Här finns den.
München är mycket finare än jag föreställde mig när jag kom hit och nu är det bestämt att jag ska stanna här till sista juli. Det är ca 6 månader till och jag undrar hur dem kommer arta sig... Har en liten vinterdepression som alltid vid den här tiden på året och fastän vi har plusgrader och sol ute så känner jag hellre för att vara inne och gömma mig. Just nu har barnen fått lov så det betyder heltidsjobb nästa vecka, från 07:30-16:30 på dagarna. Men på torsdagkväll åker jag äntligen till Österrike för att träffa Gwendolyn!! Längtar så efter henne<3Kommentarer
Postat av: Sarah

Fint kollage :)

2016-02-06 | 15:26:50
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Matilda

Hej Cajsa!
Eftersom det är dags för mig att gå på bal till våren så kom jag och tänka på dig och ditt inlägg om ångesten inför bland annat balen. Min fråga är därför, vem gick du med på balen och kan man inte få se fler bilder från den dagen? Ha det jätte bra! :)

2016-02-16 | 20:05:46


© Copyright by Cajsa Tapper 09-16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0