Fria viljan

 
 
 
 
 
 
 
Hej. Vecka 44 är här, november är här, hösten är här. Det tog ett tag, men nu har jag kommit på vad jag vill. För stunden i alla fall, och jag tror att det kan bli mycket hållbart om jag fortsätter såhär framöver:
 
Jag måste ta hand om mig själv bättre. Simma, skratta, äta mer vegetariskt, prata med mina fina vänner på skype, umgås med folk i München på mysiga caféer, planera framtiden, sova ordentligt, dricka te, lyssna på bra musik och aldrig göra något jag verkligen inte vill. Jag har insett att jag sätter mig själv i första rummet alldeles för lite, vilket märks på hur jag mår (just nu avtrubbad, ofta omotiverad till de mest simpla av uppgifter/ärenden). 
 
Jag vill läsa mer. Helst om viktiga och nyttiga saker. Om feminism, politik och världen. Jag vill läsa om andra kulturer och jag vill veta mer. Kanske är jag vetgirig? Jag längtar efter att gräva ner mig i ett eller flera ämnen och ha något att verkligen brinna för. Och det mest komiska är ju faktiskt att jag aldrig känt så inför något i mina 12 år i skolan. Kom fram till slutsatsen att jag just nu inte har någon press eller tvång att lära mig, och att det dessutom inte är kollektiv inlärning att lära mig något själv som jag vill. Jag är helt enkelt fri och det gör så mycket med ens vilja. Om ni har boktips, bitte lassen sie ein kommentar runter ↓ ♥
 
Jag vill fokusera mer på de som betyder något. Mina vänner, min bror, mina föräldrar. På min farmor, på min moster och morbror och kanske en och annan kusin. Jag är trött på att gå runt och leta efter en pojke att lägga mina känslor på. Varför räcker det inte bara med de jag har just nu? Pojken kommer när han kommer och då lär jag fortfarande ha mycket kärlek över att dela med mig av. Men för nu är jag faktiskt glad över att (här hade jag kunnat sätta in ordet 'bara' men valde att inte göra det!!!) ha så många fina vänner att tycka om och krama om. Och det är faktiskt inte så bara. 
 Kommentarer
Postat av: Sanna

Du är så rätt Cajsa!!! Jäkla king!
Tipsar varmt om " livet efter dig" av jojo moyes, sträckläste den i somras!!! Och btw om du ska ha DITT ÅR nu, så har jag en bok du ska läsa. Kommer du hem i jul eller ska jag skicka ner den till dig? <3
Saknar dig fining

Svar: Du är bäst, svarade i chatten <333
Cajsa Tapper

2015-11-02 | 23:25:18


© Copyright by Cajsa Tapper 09-16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0