Sussi tote

Här är min fina väska jag köpte förra veckan! Tyvärr så tror jag att jag ska lämna tillbaka den eftersom den var ganska dyr och jag behöver pengarna till annat :( Jättesynd. Materialet är mocca och den kommer från Åhléns. Hade längtat efter att bära den tillsammans med sommarklänningar och boots i sommar. 
 
 


Slut i rutan

Hej mina fina läsare. I helgen har jag jobbat, dags- och kvällspass igår och morgonpass och dagspass idag. Gissa om jag är slut...! Dessutom blev det ju sommartid idag - som är positivt egentligen - vilket gjorde att jag fick sova en timme mindre imorse... Det var segt att stiga upp kl 7 (kl.6) och jobba till 16:00 men jag klarade det! Och nu är jag sååså redo för lov.
I veckan som kommer ska jag bland annat träffa Cajsa och fira min moster. Sen har jag även en hel del plugg som måste bli gjort. Tror inte jag haft ett pluggfritt lov, förutom sommarlovet, sen mellanstadiet om jag ska vara helt ärlig. Men tanken på att detta är det sista påsklovet någonsin får en att bli lite vemodig ändå...?!


Superbowl

Åh jag är så glad!!! 
Idag möttes SpyKa och Polhem i den årliga mattrugbymatchen, för mig som var i London förra året var detta andra och sista gången jag satt i en full arena tillsammans med resten av alla polhemare. Och vilken välförtjänt seger det blev! Ställningen slutade 11-8 till Polhem och stämningen på läktaren var så himla härlig, vi vann även läktarkampen för typ första gången någonsin haha.
Så glad för laget och vår skola ♥ ♥ ♥
 
 
 
 
 


RSS 2.0