Polhems bal 2015

Var ska jag börja? Aldrig förr har jag vistats bland så vackra och uppklädda människor, än mindre varit en av dessa. Och aldrigaldrig ville jag att kvällen skulle ta slut, fastän vädret inte kunde vara sämre, fastän mina fina lösnaglar trillade av, fastän jag shotade och skrek sönder min redan förkylda hals. Jag trivdes som fan igår och jag gick med världens bästa baldejt, Lovisa.

Steg upp halv åtta, onödigt tidigt kan somliga tycka men jag skyller på mina nerver. Duschade och fick hjälp av Elina som pluggar stylist (http://nouw.com/elinabalint) att fixa hår och smink och vid halv två åkte jag sedan till Landskrona för att byta om och fixa det sista hos Lovisa. Hennes familj och släkt var där och plåtade oss, sen bar det av till Lund och AF-Borgen! Det öste bokstavligen ner för bilrutorna men jag kunde inte vara mer taggad faktiskt, väl framme väntade mingel och fördrink på ovanvåningen tills maten var serverad halv sju. I stora salen blev vi två placerade vid min klass, inklusive tre av mina lärare vilket var väldigt roligt. Vi åt, skrattade, lyssnade på Vendela och Julia som båda höll väldigt välgjorda och underhållande tal. Sedan bjöds det på kaffe och punch på ovanvåningen medan stora salen gjordes om till dansgolv och där buggade och valsade vi sedan till midnatt ungefär. Hahah åh det var så roligt!! Därefter bar det av till Tegnérs och då började festen ordentligt och vi hade så kul på dansgolvet, tills Matilda blev trampad på och stukade sin fot dvs... Tillslut var det bara några tappra kvar när efterfesten fortsatte på AF igen, med nattamat och lugnare musik. Jag ville hålla ut till 06 när de stängde men tvingades se mig själv besegrad. Så med en hes röst, massa hårnålar i håret men med ett minne för livet stupade jag i säng vid fem imorse.

En sån fin och oförglömlig kväll som jag önskar hade varat så himla mycket längre i förhållande till hur mycket vi faktiskt förberett och väntat på att dagen skulle komma... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer


© Copyright by Cajsa Tapper 09-16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0