Zaras sommarprat

Vill tipsa om Zara Larssons sommarprat på SR.se. Jag har alltid diggat henne och anser som många andra att hon behövs och att det hon står för är väldigt viktigt att förstå. Har aldrig själv varit duktig på retorik och att uttrycka vad jag står för, men Zara gör det så himla bra. Så hädanefter ska jag hänvisa till hennes tal så fort någon frågar efter min åsikt. 
 
 


Lately

 

Får väl ta och blogga lite såhär mitt i årets bästa månader. Sen jag skrev sist har jag tagit lite fikor, shoppat, tagit promenader med både Wille och Maria, varit full på Etage och på Prins Bernard, gått på Museum med grabbarna, njutit av poolhäng med några i Londongänget och sovit hos Kristin i Klippan, simmat, gått till kiropraktorn, grillat hemma hos Amelia i Hjärup och kollat massa film med brorsan. Igår var jag och Jenny på Landskronakarnevalen och såg Thomas Stenström. Eloge till den mannen, så bra han är live! Annars glider jag runt och låter alla dagar flyta samman, somnar för sent och vaknar för sent, tänker för mycket på (ir)relevanta saker och går runt med musik i lurarna eller högtalaren i högsta hugg.

På München-fronten går det mesta vägen, har fått ett tyskt mobilnummer och fått flygbiljetten bokad; 29 augusti bär det av. Har redan fått kontakt med en svensk tjej som är där just nu och kan knappt vänta att lära känna fler! Så taggad.

 
 
 


Bästa låten

Älskar denna låten - tror seriöst jag var född på 80-talet i mitt förra liv eller något. Tycker verkligen texten passar så bra in på våra liv just nu.
 
 


RSS 2.0