Minnen från förr

 
Det var en gång en sommar för fem år sedan. Vi hade hyrt en lägenhet i Deía, Mallorca, i två veckor och det var så himla bra.
 
 
Jag hade ett förhållande med min Nikon D60 då och tillsammans var vi oslagbara. Jag var verkligen galen i att fotografera, särskilt den här utsikten, men vem kan klandra mig egentligen?
 
 
Fina blommor fanns det också. 
 
 
Ännu fler, vita med.
 
 
Vi brukade sitta på terassen och äta frukost såväl som kvällsmat, med pappas soft-rock skiva spelandes ur högtalarna. Vi är en sådan familj som hellre utforskar nya platser vi kommer till istället för att ligga stilla på ett all-inclusive-hotell. Jag har inget emot det egentligen, men min pappa har alltid varit en enstöring som inte gillat att vara omkring människor mer än nödvändigt. På bilden är det dock inte han, det är Jacob och jag var tvungen att ta med denna bilden för han ser så himla söt och liten ut här. Och bakgrunden är underbar.
 
 
Men vi var inte bara uppe i bergen, vi badade en jäkla massa och när jag ser tillbaka var det nog en av de bästa semestrarna vi gjort tillsammans. 
 
 
En till bergsbild, för att ni ska förstå hur fint det var. Minns att vi en dag gick upp till den där förbannade kyrkan, det var inte lika trevligt i gassande sol som att beundra den på avstånd.
 
 
En dag, på någon av våra bilfärder, stannade vi på en utkiksplats. Wow. Tycker fortfarande att det liknar Windows-ikonen för bilder, ni vet i mapparna innan dem laddas.
 
 
Den enda publicerbara bilden som togs på mig, Cajsa 14 år, den resan. Här vittnar man klart och tydligt om det eviga förhållandet mellan mig och kameran. När jag började gymnasiet tappade jag intresset för fotografering, det kändes som en grej jag kunde, som jag var klar med liksom. Sorgligt men sant. Vi har inte riktigt hittat tillbaka till varandra sen dess, kanske blir det ändring på det i år.Kommentarer


© Copyright by Cajsa Tapper 09-16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0