Studentklänning

 
Det har varit en väldigt lång vecka för min del. Läxorna har blivit fler samtidigt som motivationen verkligen inte finns där, jag får inget gjort och januari tar aldrig slut. Fanfanfan. Efter att jag motvilligt gått ner till träningsrummet insåg jag - varför ska man tvinga sig själv till att göra något man inte vill? Så jag gick upp igen och bytte om till myskläder. Har gjort en läxa av typ sjutton, men jag bryr mig inte. För ibland har man sådana dagar, eller i mitt fall veckor, då man inte har lust till varken träning eller plugg. Och det är okej, det gör inget.
Fick hem min studentklänning i tisdags efter en spontan beställning från Bubbleroom, tror det blir den ändå. Lite finjusteringar och den sitter perfekt! Är fortfarande på jakt efter en att eventuellt ha på kvällen - och så balklänningen förstås... Ja, om mindre än tjugo veckor är all den här nojjan, ångesten och roliga förberedandet förbi. Fast ikväll känns det inte alls så. Helgen bjuder i alla fall på kalas för både min käre bror som fyller 16 idag och så Wille som fyller 19 på söndag, det ska bli skönt att fokusera på sånt som gör mig glad för en stund. 


Hbg

 
 
 
 
Efter en hektisk vecka där tankarna kretsat mycket kring London då det var ett år sedan vi åkte dit, landade jag mjukt och välbehövligt i Kristins mjuka säng i Helsingborg igårkväll. Jag, hon och Linnea gick och köpte ingiridenser till pestopasta med kyckling med soltorkade tomater för att sedan ställa oss och göra hemmalagade semlor till efterrätt. Mätta och belåtna somnade vi sedan efter en film och massa prat. Den perfekta boten när man saknar London är verkligen att få träffa de som man lärde känna där. Kan inte förstå att det var ett år sedan jag först träffade dessa två för första gången! Det känns som att vi redan har känt varandra i flera år sen tidigare.


Flow

 
Vet inte varför jag publicerar denna bilden men here it goes. Januari bjuder just nu på ett enormt flyt för min del och det uppskattas verkligen, även om skolan just nu har lagt in högsta växeln inför sista terminen (så vemodigt när jag tänker på det men ska inte skriva om det nu). Sant som det är sagt så har jag alldeles för mycket att göra för blogga egentligen, naturarbete och argumentativt tal i både svenska och engelska. OCH SOM JAG LÄNGTAR TILLS GYMNASIEARBETET ÄR ÖVER!!! Förutom skolan peppar jag och Cajsa varandra till att träna, änsålänge går det bra. Jag har gått på handledarkurs hos körskolan, klippt mig och dessutom lyckats skaffa mig ett jobb. Hur kul!? Just nu vill jag bara att januari och februari ska försvinna, helst mars också, så att livet kan börja ordentligt. Jag har enorma rese-cravings och vill helst bara bort från Sveriges yta asap. 
 


RSS 2.0