24h

 
Nu är det mindre än 24 timmar kvar tills planet lyfter från Köpenhamn och jag flyger till München. Jag är lite smått nervös eftersom jag aldrig flugit själv förut, men som tur är är det inte en särskilt lång resa! Efter veckans alla hejdå-men-ses-snart-igen med mina vänner är jag också lite skuldmedveten eftersom jag fortfarande inte har insett vad som kommas skall. Först ut förra fredagen var jag och Marias restaurangbesök! Vi såg först fenomenala Zara Larsson och gick vidare till Piccolo Mondo där vi sedan satt och njöt av god mat, tyskt vin och tonerna av Seinabo Sey i bakgrunden. Kommer sakna henne mer än jag förstå nu tror jag. I lördags klämde jag även in en träff med Julia och Elina på kvällen, med pizza och hemmamys i Flintevång innan Julia flyttar in till Staffanstorp igen. 
 
 
I tisdags träffade jag några tjejer från klassen (aka Russian coffee mafia som vi så fint kallat det) men tyvärr har jag inga bilder från fikan på Ebbas som vi tog. Efter det gick vi några ärenden i Lund - jag köpte lite nytt smink och en present till mina värdföräldrar medan Anna köpte nya skor till sitt år i Zürich. Hon ska också vara aupair så vi planerar att besöka varandra under årets gång! Onsdagkväll spenderades i Malmö med nästan hela Praggänget, Elinor, Anna och Jackie m.fl. och vi köpte kalasgod men ack så dyr cheescake på Pronto. Det var mysigt att hänga allihopa en "sista" gång! Jag sa även hejdå till Malmö för ett tag som jag spenderat mer tid i i sommar än någon annan sommar hittills. Det blev tyvärr bara en bild på centralstationen sparad för kvällen. 
 
 
 
Igår gick jag upp tidigt och startade dagen med att baka scones och steka pannkakor till mina kära fab5. Det var alltså Sanna och Lina också utöver mig, William och Matilda som ni ser på bilden. Mätta och belåtna spenderade vi lunch och eftermiddag i min soffa och senare på kvällen åkte vi in till Lund för att äta pizza på Amore. Cred till Sanna för bilderna och kärlek till er ♥Kommentarer


© Copyright by Cajsa Tapper 09-16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0