One last påsklov

 
 

Mitt sista påsklov har inte varit särskilt ombloggat. Bilderna sammanfattar det mesta som jag har gjort; ätit och umgåtts med vänner. Förra helgen jobbade jag ca 17h totalt och var helt död söndagkväll...! Måndagen därpå träffade jag Julia och Elina som var två av de första vännerna jag fick när vi flyttade till Staffanstorp. Vi gick till TGIF och sen stack vi hem till Elina, hade tjejsnack och drack te. Välbehövligt!
I tisdags var jag och Jenny på Ikea för att köpa present till hennes mamma, sen stack vi in på Emporia en sväng och jag hittade en fin nedsatt klänning som fick följa med mig hem (nä jag förstår inte innebörden av att "spara"...). Pluggade hela onsdagen och jobbade sedan kvällspass!
I torsdags var jag på landet hos moster för att fira hennes födelsedag, det vankades jättegod middag med tårtor och kaka till efterrätt. Rullade hem för att sedan fixa mig och möta upp pragtjejerna på Lund C för förkrök i Hjärup och sen utgång på Båten. Kvällen var hur bra som helst och umgänget var ännu bättre <3 
Fredagen gick åt till att vara bakis och resten av helgen har jag mer eller mindre bara pluggat och tagit det lugnt. Igår träffade jag Kristin och Linnea på lunch i Lund och vi pratade om Linneas flytt till London framåt hösten - är så fruktansvärt avundsjuk för att den tjejen har en plan efter studenten och inte jag...

Idag har jag spenderat dagen inomhus eftersom jag har blivit förkyld :-( Wille kom över en stund och så filmade vi en redovisning till tyskan som ska vara klar tills på torsdag. Det var detta påsklovet ja.
Kommentarer


© Copyright by Cajsa Tapper 09-16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0