Stay positive

 
Go'kväll allihopa! Idag har jag haft en relativt bra dag, och ett ännu bättre humör faktiskt. Jag har inte varit särskilt motiverad eller glad de senaste veckorna men idag kändes det som att något släppte. Det hände inget speciellt i skolan eller hemma; jag bestämde mig bara för att ta tag i plugget i tid och göra mina styrkeövningar innan jag blev alldeles för trött. Föregående natt fick jag också sova ut ordentligt, vilket jag verkligen tror påverkar hur mycket energi man får dagen efter. Det i takt med att jag börjat äta sundare och under rimliga tider (inte 21:45 som jag gjorde efter sommarlovets långa jobbdagar) har gjort att jag känner mig friskare och mer peppad till träningen!! Livet går upp och ner hela tiden, men jag hoppas att jag ska kunna leva på denna känslan ett tag i alla fall. :)
Sprider lite positiva vibbar åt er också, ta åt er!!!


Lördagsjobb

 
 
I lördags var jag och Matilda i Stävie och planterade små penséer. Totalt fanns det ca 9000 krukor men vi planterade "bara" 2000 kanske. Det var ett mysigt lördagsjobb!
 


Life

 
Hej bloggen, the usual friday har flutit förbi. Mitt humör har ungefär varit lika gråmulet som vädret, hade inte motivation till att träna men det var antingen det eller plugget som gällde och då fick det bli det förstnämnda. Jag måste verkligen börja på mitt gymnasiearbete, första delinlämningen har vi 10/10 which is in 2 weeks. Hehe. Well, jag överlever nog. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska bli klar med kvällens rätt: parmesankyckling<333
Åh och på  bilden ser ni den nya Coca-cola life! Den smakade som vanlig cola och jag ska definitivt fortsätta dricka denna istället för den med vanligt socker. Mycket "nyttigare" för kroppen med naturligt socker.
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba i växthus med Matilda och på kvällen ska vi till Lund på klassfest! Woho låt helgen börja


RSS 2.0