Och så blev det sommartid

Lina på Primrose hill
 
Jag. Är. Så. Trött.
Även om jag bara jobbade 5 timmar idag så var det sjukt intensivt från början till slutet. The lack of sleep last night pga framvridningen av klockan gjorde inte saken bättre precis, var ju hos Lina igår och var inte hemma förrän ett... Men jag gjorde så gott jag kunde, diskade mest, putsade glas och bestick och nu ligger jag mätt och belåten i min säng och ska snart börja plugga. Det var Mother's day här i England denna söndagen och enligt min handledare hade det inte varit såhär stressigt sedan jul. Crazy
Fick träffat min värdbror för första gången idag också! Han såg inte så dum ut som jag trodde hehe. Tydligen får han inte bo här än på en månad pga att skolan kräver intyg från polisen att han inte begått några kriminella handlingar in his past, eftersom att han är över 18. Jag skrattade när jag fick höra det av min värdmamma och sa skitsamma, men hon var glad att hans pappa fick ha ansvar för honom ett tag (dem är skilda). Han har bott på universitetet fram tills nu så därför har han inte behövt fylla i några papper.
 
Ohwell. Jag hoppas ni alla har haft en fin helg! På onsdag firar vi halva tiden här, det känns sjukt för jag börjar tycka mer och mer om livet här. 


Sunshine

 
 
Har varit ute en heldag i Kingston med lite klassisar en 20-gradig lördag som denna. Det blev en hel del shopping och en massa mys i solen! Jag kom hem för en halvtimme sedan och cravear mat, senare ska jag vidare till Lina för en pluggkväll. 
 
 
Bilderna visar vårt "syrum" som pappa började att göra om till ett träningsrum i höstas. Han röjde ut alla gamla lådor och skräp, innan idag snapchatade min bror att pappa är klar med det. Dock ser jag inte så mycket redskap ännu haha? Bara en knasig familj som käkar mat. Längtar i alla fall tills jag får inviga det själv!!


Work hard

 
Min första arbetsdag är avklarad! Som jag tidigare berättat har jag och Elinor fått jobb på en svensk Restaurang här i Sheen. Fick inte sitta ner en enda sekund trots att det var relativt lugnt, lyckades servera och diska utan problem, men hörde fel på en beställning vilket resulterade i fel mat och en missnöjd kund. Men äh, jag är faktiskt sjukt stolt över mig ändå, och tanken på att detta ger mig cash gör allt så himla värt det!! Nästa jobbtillfälle blir på söndag = mors dag, fullt upp med andra ord. Åh jag är så galet glad över detta!!!
 
Idag är det även fredag och jag har inte varit i skolan pga inställda lektioner. Många från SSL har åkt på språkresa över helgen så det är rättså tomt här... får se vad som händer ikväll. Nu blir det iaf rapportskrivning vilket passar bra då mina ben värker efter allt spring. 


RSS 2.0