Days passing by

Jag är så trött.
 
Jag är trött för att jag har jobbat så kolossalt mycket på Tosselilla sen två veckor tillbaka, vilket egentligen känns som en evighet. Jag sitter i olika kiosker och säljer glass, korv och läsk medan alla utanför är lediga och har roligt i solen. Går upp klockan sju och kommer hem halv tio, det är verkligen ingen rolig rutin och på bussarna hemåt försöker jag tänka att det är värt det nånstans men ibland orkar jag inte. Som idag till exempel. Jag är ledig, sov ut, det var skönt, men jag vet ju att jag måste till jobbet imorgon och på söndag igen. Och bara tanken på att jag är schemalagd hela augusti är så psykiskt utmattande att jag tappar all energi.
Jag hinner inte träffa folk, och dagar som dessa borde jag ligga vid stranden och njuta av mitt sista sommarlov, men jag har inte ens någon lust. Jag vill bara att lovet ska skynda sig förbi så att jobbet tar slut, vilket får mig att må ännu sämre såklart, för sen börjar trean och allvaret igen. Just idag känns det verkligen som att inget kan bli bättre och jag vill bara lägga mig under täcket och aldrig gå upp. 
 
 
Men jag har iaf ork att publicera denna fina film som Jack postade i veckan, har säkert sett den tio gånger Kommentarer
Postat av: Tea

Det är verkligen så tråkigt att höra det är med jobbet, måste vara jättejobbigt! :/ Men de kommer bli så skönt sen när jobbet är slut, så jag hoppas verkligen du mår bättre snart!! ❤❤

SV: Åh men tack så jättemycket fina fina Cajsa!!! Du är bara för rar och snäll hihi! :D
Stor kram på dig nu!

2014-07-29 | 17:15:18
URL: http://teajohnsson.blogg.se


© Copyright by Cajsa Tapper 09-16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0