31 dagar sedan

 
Den femte juni tog Svenska skolans treor studenten och detta firas årligen, istället för flak, med en båttur på Themsen. Behöver jag säga mer? 
 
 
 
Minst sagt var vi taggade när vi stod på Waterloo pier och väntade på klartecken för att gå på båten. Många gick förbi folkmassan från SSL med stora ögon. 
 
 
 
 
Det fanns många på den båten som har satt avtryck i mig under det gångna halvåret men av alla så var det nog dessa tjejer ↑ som betytt mest under hela resan. Plus Jessika, Johanna, Sofia, Elinor, Hanna, William m.fl.
 
 
Konstaterade många gånger för många människor hur sjukt det var att vi åkte förbi Westminster; Big Ben och London eye minst två gånger iaf - PÅ EN BÅT - I LONDON!?!?!
 
 
Det var en kväll som blev ett av halvårets höjdpunkter helt klart och i ögonblicket var det något jag verkligen försökte ta vara på, although I can't remember every moment clearly. Trots att jag inte kände någon från trean speciellt bra så var det något med den härliga atmosfären som gjorde att det inte spelade någon som helst roll, vi gick alla på SSL och de flesta oss hade bara några få dagar kvar i vår älskade stad. Jag hade tänkt klippa ihop en video med de ögonblick som jag lyckades fånga men sen insåg jag att det ändå inte gör rättvisa för all den glädje vi kände och alla känslor vi delade och spred där på båten påväg till Tower hill. Jag har nog inte varit så glad som jag var där och då och jag saknar det som fan. Samtidigt känns det förbannat bra att ha upplevt det och fortfarande ha en flaktur kvar om ett år tillsammans med Sa3h. Jag är så taggad på trean!Kommentarer
Postat av: Lina

Gråter. Tänk att det redan är en månad sen..

Svar: det gör ont men vi har andra cproliga saker framför oss!!!!
Cajsa Tapper

2014-07-07 | 22:46:47
URL: http://www.linasallnilsson.blogg.se


© Copyright by Cajsa Tapper 09-16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0