Kärlek

Hej bloggen, jag har under den senaste timmen försökt skriva något tilltalande och djupt om kärlek, jag har försökt skriva om hur osäker jag var förut, om hur högstadiet totalt krossade mig och alla förhoppningar om att någon någonsin skulle kunna tycka om mig, och om hur jag nu lyckas falla för de mest oklara killarna på hela planeten. Jag har försökt beskriva känslan av han som var min för en kväll, som jag visste bara utnyttjade mig, som fick röda varningsflaggor att hissas framför mina ögon men som varenda nerv och muskel i min kropp inte kunde stå emot. Jag har försökt berätta om de andra som kom och gick därefter, som aldrig egentligen ville ha mig och som fick mig att känna mig dum för att jag någonsin trott något annat. Jag har försökt förklara hur det kändes att gå och bära på förhoppningar om att han skulle vara den som ändrade allt, om hur jobbigt det faktiskt var att erkänna det men hur jävla mycket jobbigare det blev att inse hur kolossalt fel jag hade haft hela tiden. 
Trots det är kärlek det enda jag lever för, det enda som inte går att ersätta med pizza eller choklad fastän man jämt och ständigt använder det som ursäkt för att inte behöva det. Men man ljuger för sig själv och jag är så trött på att göra det. För man behöver kärlek, man behöver det så fantastiskt otroligt hemskt mycket. Man behöver tårar, kyssar, skratt, kramar, spänning, blickar, handtag, hångel osv. Fastän det krossat mig otaliga gånger och fastän det finns så jävla många douches därute så behöver man det mer än man egentligen vill. 
 
Så kära 2015,
KOM OCH FUCKING GE MIG KÄRLEK NU.
 Kommentarer
Postat av: elli

alla människor på denna planet, inklusive du cajsa (tro det eller ej) har, kommer eller atm upplever kärlek. kärlek kommer i så många olika former. Från vänner, familj, lärare, främlingar, älsklingar, djur osv. Från min uppfattning verkar du söka efter den oändliga, sprudlande, glädjespridande kärleken som existerar i ungdomens dar. Den kärleken för mig är lyckan som livet ger. Jag har överanalyserat och ägnat oändliga timmar åt att önska mig själv denna sagoliknande kärlek som verkar härska över instagram, facebook och tumbler..."när händer detta mig?när får jag uppleva detta" inte för att dra en "tomten existerar inte" för lovelycajsas blogg läsare vill jag ändån dela med mig om min kärleks uppfattning från dagens generation. Kärlek för mig idag är en illution, det handlar om mest likes på en pussbild, tjejhångel som triggar igång killar och en fantasivärld där "insidan räkans". Grattis till er som funnit äkta kärlek mellan din älskade.
För mig handlar livets kärlek just nu om lycka - London, vänskap och fantastiskt roliga äventyr. JAG ÄLSKAR DIG MIN VÄN

Svar: Jag måste hålla med dig ändå, för hur lurade blir vi inte, hur mycket illusional love blir vi inte påverkade av varenda dag??? Är så trött på det, trött på att alla längtar, över tanken på att man måste uppleva det, som om det vore nyckeln till ungdomen. Jag älskar dig också kära Elli, vi åker tillbaka till vårt älskade London snart❤❤
Cajsa Tapper

2014-12-28 | 00:22:19
Postat av: Sanna

Woho cajjan! Go go go. Vi ska ta med fan hitta lite kärlek till dog osse :)

Svar: Tack Sannis, vi jobbar på det!!
Cajsa Tapper

2014-12-28 | 08:11:20


© Copyright by Cajsa Tapper 09-16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0