Valångest

 
Idag var jag och min klass i Lund för att lyssna på Gudrun Schyman & Fi. Med 16 dagar kvar till val vet jag fortfarande inte vad jag ska rösta på, life of a förstagångsväljare I suppose.
Har känt mig hängig hela dagen, ont i halsen och huvudet så resten av kvällen ska spenderas i soffan framför OC som jag fastnat för sen en vecka tillbaka. Ha en fin fredag lovelies


30%

 
Var i Malmö idag och fikade, passade dessutom på att kolla lite i affärer nu när lönen har trillat in. Ska givetvis spara det mesta, men kände ändå att jag var värd ett plagg efter en sommar i arbetskläder och knappt någon tid över för shopping. Det fick bli en vit kabelstickad tröja från Gina som var nedsatt! Var även supernära på att köpa en höstkappa från Zara (oemotståndlig butik detdära) men efter att ha tänkt på det ångrade jag mig. Får hoppas att butikerna får in lite fler alternativ innan det blir för kallt, det är ju trots allt fortfarande augusti. 


Bilderna som säger mer än tusen ord

 
Idag kom bilderna som jag beställde hem i helgen. Snart ska de få pryda väggarna i mitt rum! Ni kan få se resultatet senare.


RSS 2.0