Om päronens besök

 
Hej och hå. 
Det var en ganska konstig känsla att få en kram av mamma i torsdags efter tre månader utan dem. Och att vara jämnlång med min bror var en ny upplevelse haha. Det hade blivit något strul med det plan som skulle lyfta dem från Kastrup så de blev 6 timmar försenade, ganska drygt, men vi njöt av en god middag i Richmond första kvällen iaf. Diskuterade hur det var att bo här och jag kände mig ganska ivrig att få visa dem allt som är min vardag.
Efter en guidad tur på Wimbledon (eller All England Lawn Tennis Club som det också kallas) togs denna bild på Richmond hill, fredagsglada påväg att se Svenska skolan och sedan hem till mig och Margaret på afternoon tea. 
Dagen efter strosade vi runt i Camden och köpte väggprydnader, god mat och sedan turistade vi lite runt Big Ben och Trafalgar square så att bror min fick se lite av staden - även om han mest bara tänkte på tennis hela tiden. På kvällen såg vi musikalen We Will Rock You som var väldigt underhållande och medryckande. Tyvärr har dagarna här inte varit lika varma som jag är van vid, igår spöregnade det hela dagen så efter att vi gett upp British museum pga den enorma kön, drog vi till Convent garden och satte oss på pappas favoritrestaurang, Bella Italia. Så efter en hel del turistande tog vi en english breakfast i Richmond vid lunchtid idag innan de stack till Gatwick, trots att de redan är saknade så blir man ändå rättså trött på att umgås hela tiden, vilket man normalt sett inte gör hemma ju. Om två månader är vi reunited igen!
 
Men nu är det inte tid för att vila upp sig inte! Om några minuter och ett toabesök säger jag hejdå till Margaret och hej till Lina för fem dagar i PARIS!! Can't believe this och undrar egentligen hur det kommer gå med franskan hö hö (jag kan ingenting). Vi hörs till helgen lovelies ♥Kommentarer
Postat av: Lina

Åh Paris är underbaaaart! En av de bästa städerna jag besökt, njutnjutnjut när du är där :D

2014-04-21 | 20:59:18
URL: http://daysbylina.blogg.se


© Copyright by Cajsa Tapper 09-16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0