Byebye yesterday

 
Efter två fina påsklovsveckor ligger jag utslagen i min säng med tandvärk och en envis förkylning. De största anledningarna till att jag längtar hem from time to time är att kunna gå till tandläkaren med min visdomstand, kiropraktorn för mitt knä, sjukgymnasten för mina benhinnor osv. Det är mycket smågrejor som har drabbat mig här i London vilket är ganska störigt, men jag håller ut!
 
I fredagskväll kom jag hem från fyra sköna dagar i Paris som jag spenderade hos och med Maria. Har jättemycket bilder att visa er!! Det var så fint att äntligen ses igen efter tre månader ifrån varandra, vilket resulterade i en del glädjetårar på Charles de Gaulle. Jag insåg verkligen hur mycket jag har saknat henne och våra stunder tillsammans, känner mig sjukt glad att hon är en av mina bästa vänner. Vi turistade dagarna långa och parklunchade i det 20-gradiga vädret, lagade Tacos åt Marias värdisar, hade deeptalk bredvid Triumfbågen halv tre på natten och kramades och kramades och kramades. Nu är det inte ens två månader kvar tills våra halvårsäventyr är slut och vi ses igen ♥
 
Igårkväll jobbade jag, hade dragit mig hela dagen för att göra det då det är väldigt stressigt under helger, men det gick faktiskt bättre än jag trodde. Har börjat komma in i alla rutiner nu, diska, städa, plocka undan och servera och det börjar faktiskt bli riktigt kul :) Förutom cash fick jag även överblivet påskgodis och skjuts hem på kvällen, så jag är nöjd.
 
Har så mycket läxor att catcha up med nu efter 14 dagar! Har ingen lust alls, vill hellre skypa med mamsen, Jenny, Tess, Jackie, Jacob, Linnea eller Felicia osv....
 


Om päronens besök

 
Hej och hå. 
Det var en ganska konstig känsla att få en kram av mamma i torsdags efter tre månader utan dem. Och att vara jämnlång med min bror var en ny upplevelse haha. Det hade blivit något strul med det plan som skulle lyfta dem från Kastrup så de blev 6 timmar försenade, ganska drygt, men vi njöt av en god middag i Richmond första kvällen iaf. Diskuterade hur det var att bo här och jag kände mig ganska ivrig att få visa dem allt som är min vardag.
Efter en guidad tur på Wimbledon (eller All England Lawn Tennis Club som det också kallas) togs denna bild på Richmond hill, fredagsglada påväg att se Svenska skolan och sedan hem till mig och Margaret på afternoon tea. 
Dagen efter strosade vi runt i Camden och köpte väggprydnader, god mat och sedan turistade vi lite runt Big Ben och Trafalgar square så att bror min fick se lite av staden - även om han mest bara tänkte på tennis hela tiden. På kvällen såg vi musikalen We Will Rock You som var väldigt underhållande och medryckande. Tyvärr har dagarna här inte varit lika varma som jag är van vid, igår spöregnade det hela dagen så efter att vi gett upp British museum pga den enorma kön, drog vi till Convent garden och satte oss på pappas favoritrestaurang, Bella Italia. Så efter en hel del turistande tog vi en english breakfast i Richmond vid lunchtid idag innan de stack till Gatwick, trots att de redan är saknade så blir man ändå rättså trött på att umgås hela tiden, vilket man normalt sett inte gör hemma ju. Om två månader är vi reunited igen!
 
Men nu är det inte tid för att vila upp sig inte! Om några minuter och ett toabesök säger jag hejdå till Margaret och hej till Lina för fem dagar i PARIS!! Can't believe this och undrar egentligen hur det kommer gå med franskan hö hö (jag kan ingenting). Vi hörs till helgen lovelies ♥


The good life

 
 
De senaste dagarna har jag lagt ner väl värda pengar på mat och picknickar, en cykeltur i Hyde Park och presenter till födelsedagsgrisen Maria i Paris, som fyller 18 på fredag. Imorgon kommer äntligen mina föräldrar och min kära bror, som jag har saknat dem! Under deras besök ska vi bl.a. till Camden market, gå på musikal och antagligen åka London eye. Vädret ser ut att bli strålande och förutom pollenallergin så är jag så nöjd med livet just nu. 


RSS 2.0