Boy Oh Boy

 
 
 
 
Helgen har varit till stor belåtenhet kan jag berätta för er! Jag har dansat till mig träningsvärk, träffat på nya ansikten men även gamla bekanta, jag har blivit arg på folk som inte förstått vilka konsekvenser deras handlingar innebär, skrattat så jag fått ont i magen, ätit för mycket mat med Linnea klockan tre på morgonen och vaknat med symtom som liknar förkylning. Längtar redan till nästa helg, vill knappt tänka på den kommande veckan. Hoppas ni haft det lika bra som jag!


TBT

 
 
 
 
 
 
Throwback Berlin 2012! Jag och min familj bilade till Tysklands huvudstad förra sommaren och trots den extrema värmeböljan så lyckades vi se en hel del av staden i några dagar innan vi stack upp till Rügen för lite sol och bad resten av veckan. Den lilla trippen var ett jättefint slut på mitt sommarlov för efter det minns jag att jag började jobba dem sista tre veckorna innan gymnasiet drog igång. Tror inte jag har varit på semester med hela familjen sen dess och i samband med att jag fyller arton nästa år kommer det nog inte bli så mycket fler resor med dem på några år framöver.


You're a good girl and you know it

 
Idag var det WCD på Polhemskolan för alla tvåor då dem pratade om preventivmedel. Mannen från ÖoB-reklamerna var där också, han var rätt rolig faktiskt! Tog bild med honom också (starstrucked eller vad) men den kan jag inte riktigt lägga upp känner jag haha. Efter det hade jag samhällsanalys på Sveriges nya budget och det känns så skönt att ha den övestökad!! Kom hem vid fem och har inte riktigt kommit till skott sen dess, åh ångest, har inte alls tid att blogga... 


RSS 2.0