Survivors

 
Hej kära läsare. Överlevde ni Simone? Det gjorde jag och mina klasskompisar med nöd och näppe.
 
Först och främst skulle jag bara vilja tipsa er om att aldrig ge er ut utanför ert hus när ni hör ordet "storm" och "klass-tre-varning". De senaste 24 timmarna har jag varit med om tågkaos, förseningar, ÖSREGN, vindstyrka utöver det vanliga, strömavbrott, fallna träd och vattenbrist som mynnat ut i total utmattning! Det började med att vi bestämde oss för att åka till Anton sisådär innan tågen slutade gå, det var mysigt enda tills vi satt på bussen från en håla som heter Stehag till en ännu mindre håla kallad Billinge då bussen skakade av vinden och vi stötte på ett nerfallet träd som täckte nästintill halva vägen. Väl framme hos Anton blev det tacomys med ljus då strömmen låg nere och så fortsatte det hela natten. Imorse var den fortfarande inte tillbaka, så för att kunna leva ordentligt igen tog vi oss hem till Jesper och avnjöt en pannkaksfrukost. Vi tog bussen mot Lund vid elva men jag var inte hemma förrän två... Förseningar och kontaktledningsfel gjorde att vi var fast i Stehag i ca 50 min innan ett tåg uppenbarade sig. Som tur var hade vi varandra hela tiden och stundvis var det jättetrevligt :)
 
Ikväll ska jag ta mig till Maria för ett jacuzzibad med chokladfondue och med tanke på omständigheterna känner jag mig väldigt värd det.


Pacific merchants

 
Efter en stor suck av lättnad blev det äntligen höstlov! Och jag har hunnit med en hel del dessa första tre helgdagar som passerat. I fredags var jag i Genarp med arlövstjejerna, igår var jag på Emporia med Maria och brände halva studiebidraget, bland annat på godingen ni ser ovan. Senare den kvällen pluggade vi och tog igen oss i Marias soffa framför Marley & Jag. Idag har jag blivit klar med en svenskauppgift och ställt om klockorna, nu tänkte jag ta en klassisk höstlovssöndag och bara titta på film!


SA2H

 
Det här är en bild på min lite omaka klass (minus 3 tjejer) tagen tidigare idag när vi åkte skridskor. Vi är totalt 24 personer i klassen, varav 12 stycken ska till London, 6 till Madrid och 5 till Paris. Som ni kan se är vi väldigt många tjejer!! Trots det har det faktiskt gått ganska bra änsålänge, även om vi inte hade dött av lite mer testosteron då och då haha. Kan ni hitta mig?
 
Onsdagen den 23 oktober har för övrigt inte varit en av mina bästa dagar. Men lite ifyllande av värdfamiljsansökan till London har muntrat upp mig en aning i alla fall. Nu ska jag käka och läsa i min engelskbok. So long readers


RSS 2.0