Out of our minds, back on sunday

 
Min snälla mamma gav mig ett påskägg igår innehållandes choklad och en trisslott - med vinst såklart! Mitt påsklov har hitills bestått av lugna dagar, välbehövd sömn, vänner, shopping och mat i mängder. Igår sov jag hos Jackie och hade tacokväll, stack från henne vid lunchtid idag och körde ett träningspass när jag kom hem. Snart ska jag äntligen få inviga påskhelgen med mina fina vänner, kommer bli gryyymt!! Sitter just nu och taggar till denna älskvärda låten, vartenda ord får mig att rysa. Glad påsk finisar, ta're lugnt.


LONDON 2014

 
OM ETT ÅR ÄR JAG I FUCKING LONDON, NU VÄNDER DET ÄNTLIGEN KÄRA VÄNNER!!!
Jag kom in! Från det att jag blev preliminärt antagen till Polhemskolan för ett årsedan har jag gått och väntat, undrat och fantiserat om kommande månader. Jag kan inte med ord förklara min lycka just nu, det är som att vinna högsta vinsten på ett lotteri och jag är så glad för alla som trott på mig, det går inte att beskriva. Utan er skulle jag inte vara nånting alls. Just nu pumpar jag basen i mitt rum och längtar till helgen, då ska jag verkligen fira med mina besties!!!
 
För er som har missat detta kan jag berätta att jag har blivit antagen till Europaprogrammet på Polhemskolan i Lund, vilket är en mycket eftertraktad inriktning med begränsat antal platser. För några veckorsedan intervjuades jag av självaste samhällsrektorn, jag var sååå nervös men obviously gick det bra hehe... Så om ni fortfarande hänger kvar på bloggen kommer ni få följa med mig till England nästa vår!! KAN INTE FÖRSTÅ DET HÄR. 


FEB/MAR

 
Stått ute i solsken på lunchraster med dem finaste, gått hem i ljus från gatlyktor med min bestie, festat, pluggat, stått med Mariis och frusit i väntan på en buss till ett halvt fiasko, varit på Superbowl, tagit preparty-bilder i en 172:a, låtit Jacks sova mot min axel, sett min mormor begravas, pluggat förjävla mycket, druckit smoothie och kollat på tvd, sett honom i skolan, tyckt synd om mig själv osv.


RSS 2.0