Albins

 


Tillsammans

 
Var fan ska jag börja? Att vecka 30 skulle bli såhär magisk hade jag verkligen ingen aning om och den skulle aldrig blivit så sjuk om det inte vore för vårt camp och alla nya människor vi träffat. Lämnade Emmaboda igår med betydligt lättare packning (om det var bra eller dåligt kan diskuteras), 9 myggbett, ett stort fett leende, trötta kompisar och en känsla för de senaste dagarna som inte går att förklara. Trots dem äckliga toaletterna och morgonsolen som gjorde att det inte gick att sova så saknar jag det redan.  Lätt det roligaste och sjukaste som hänt mig under sommarlovet!! 
 
Cazzette, Zedd, Benny Benassi, General Knas, Movits!, Icona Pop, F.O.O.L, Norlie & KKV, Panda da Panda, Far & Son och Rebecca & Fiona var dem jag såg. Resten hörde vi från vårt camp, somnade till i tältet eller dansade till på okänd plats. 


SVENSK SOMMAR DELUXE

 
 
Finns inga ord för hur fin denna dagen har varit, solen har stekt på mig och mina bästaste brudar vid Linneas pool hela dagen lång! Vill seriöst aldrig att sommaren ska ta slut...!!! ♥ Kom hem precis och har hunnit duscha och packa det sista till Emmaboda. Trots att det inte känns så nu så är nog en vecka borta precis vad jag behöver, kommer sakna er mucho mucho men förhoppningsvis är jag tillbaka nästa vecka med nya bekantskaper, minnen och ny energi. Seeya lovelies!


RSS 2.0