SOS

Har inte mått såhär dåligt på evigheter, fuck this, jag är aldrig sjuk!! :'( Har verkligen inte tid med detta just nu, valet, läxor och prov hänger över mig... Och så vill jag ju träffa dig. Har ni några tips för hur jag kryar på mig snabbare?? Det handlar om feber, frossa och halsont. Är i desperat behov av hjälp finaste läsare! :(


14

 
Idag blev du 14 långa år och jag älskar dig sjukt mycket. Det finns ingen jag kan skratta med så mycket som med dig och vi har precis samma humor. Vi kan förstå varandra utan att säga ett ord och vi behöver inte förklara hur vi känner för vi vet precis hur det känns. Min bästa lillebror, vad skulle jag göra utan dig? Grattis på födelsedagen ♥ (GAAAAY INLÄGG eller hur jacob???)


Du får mig att le

 
Jag har varit närvarande på varenda skoldag sen jag började ettan i höstas, vilket ja, det är helt sinnessjukt. (Eller jäkligt coolt om jag får säga det själv) Idag trodde jag dock verkligen att den rutinen skulle få ett slut p.g.a. ett halsont som utvecklades till lätt feber. Jag vet inte var jag har fått det ifrån men antagligen på bussen eller i skolan. Alla är ju sjuka nu, igår var vi bara drygt 16/30 pers i vår klass... Klarade iaf samhällsprovet på eftermiddagen utan några större problem men precis när jag kom innanför dörren här hemma så brast allt, huvudet dunkade, jag fick hostattacker och hade frossa. Har också frusit som fan de senaste veckorna så jag kanske behövde bli lite varm haha. Men så skönt att veta att jag var färdig med det där jobbiga provet!! Har bara legat i soffan de senaste 6 timmarna och tagit igen mig, så nu känns det bättre.
Imorgon har vi internt öppet hus för valen i tvåan... det känns förvirrande och inom en vecka ska jag ha bestämt mitt öde för det nästkommande året. Scary.


RSS 2.0