Note to myself

 
Första fredagen på länge som jag inte känner mig utvilad. Har tusen saker att ägna helgen åt och allting har att göra med skolarbete. Känns som om jag kommer sitta inspärrad i mitt eget hem :( Men ikväll blir det tjejkvääääll! Ska bli skönt att få tankarna på annat håll för en stund. So long lovers


Utmanad


 
Vad gör dig glad? Mina klasskompisar, Från och med Du av Oskar Linnros, glass, överraskningar, sovmorgnar, the list goes on...
Vad gör dig ledsen? När man pluggar ihjäl sig till ett prov och får ett dåligt betyg och vinterkyla.
Tror du på Gud? Nej.
Vilka 10 saker skulle du ta med till en öde ö? Jag hoppar denna frågan, hatar verkligen öde-ö frågor haha.
Säg 3 saker som du tycker om med dig själv. Mitt hår (finally), min mage och mina smilgropar.
Har du någon fobi? Spindlar, myggor och vissa hissar är riktigt läbbiga haha.
Om du fick byta liv med någon för en dag, vem skulle det vara och varför? Svårt, jag gillar mig själv och mitt liv. 
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Skänka en del till olika organisationer och insamlingar och kanske åka utomlands, till typ USA, Australien eller Thailand.
Vad stör du dig mest på hos vissa människor? Det vanliga antar jag. Falskspel och folk som dömer andra och därför väljer att inte lära känna personen. 
Vad tror du händer efter döden? Jättesvår fråga! Jag vill ju tro att man föds igen och får "leva" någon annanstans men just nu försöker jag bara ta vara på livet haha. Har ingen aning.
Om du fick 3 önskningar, vad skulle du önska dig? Att jag inte min ena fot var längre än den andra så jag kunde köpa skor som passade BÅDA fötterna (haha), att min bror blir en bättre förlorare och att du blir min.
 
Jag utmanar Victoria, Carolina, Emma och den som vill/känner för det med dessa frågor: Senaste drömmen du kommer ihåg? Bästa sommaren? Vad kan du inte få nog av? Sämsta ämnet i skolan? Om du fick en dejt med vilken kändis som helst, vem skulle det vara? Vad gör du helst en lördagkväll? Vad gör dig lugn? Vad gör dig upprörd? När skaffade du facebook? 


Varje gång jag ser dig

 
Idag hade jag tyskprov 1/2. Det andra är på fredag, som om det första inte var nog... Vi lyssnade också på vår SYO som pratade om valet i tvåan. Jag får bara ångest ångest ångest. Allting går så himla fort, jag hinner inte tänka. Om två månader ska jag ha valt den jäkla inriktningen och allt jag vet är att jag måste komma in på mitt förstahandsval. Samtidigt vill jag inget hellre än att gå med samma människor nu i två år till. 


RSS 2.0