Hejdå juni

Den finaste och bästa månaden på året enligt mig. Mer glädje, skratt, värme, sol, sommarlovspepp, jordgubbar, glass, äta ute, midsommarafton, tårta, födelsedagspresenter, mer tid för vänner, sovmorgnar, fotboll på tv. Jag är blir lycklig bara av tanken på att det är juni! Men nu är den slut och det dröjer 11 månader innan jag är här igen. Förhoppningsvis bjuder juli på lika fina saker! 
 


Fotoguiden

Har suttit och bläddrat i den här tidningen de senaste minuterna! Det var säkert ett årsedan som jag sist höll en sån här i handen och på bara några sidor har den gett mig massor av tips. Melinda gav mig den i torsdags och jag älskar henne för det!! Hon ska föresten till Turkiet idag den lyckosten, jag är inte alls avundsjuk, inte ett dugg.


Delad glädje

Idag har jag myst i soffan med Melinda, ätit ananas och choklad som blev över från gårdagen. Regnet smattrade på rutorna utanför men till eftermiddagen sprack det upp! Så efter Melinda gått hem tog jag mig i kragen och joggade vanliga rundan med pappa. Eller ja, han sprang till Lund men så galen är inte jag!! Det kändes bra efter en månads uppehåll och jag ska definitvt börja göra det oftare nu när jag har tid. Hoppas bara inte att benhinnorna börjar trilskas igen för jag kommer inte palla det. Usch. 


RSS 2.0