Sometimes you have to be your own hero

Har haft en sjukt dålig dag. Klandrat mig för saker som inte är mitt fel och hatat mig själv för mycket. På soffbordet ligger SO-boken och glor på mig, som en påminnelse om provet imorgon... Rösterna i huvudet ekar konstant "Tänk om jag får IG?" "Du måste plugga annars kommer du sänka dig!!" "Kämpa hårdare!" Jag har ingen lust mer. Rena tanken på pressen som sätts på oss ungdomar får mig att vilja spy. (Och då menar jag inte bara skolan) Just nu vill jag bara stänga av allt, göra det som jag vill som omväxling. Slippa allt tjat och alla jobbiga människor. Slippa höra hur otacksam man "är" eller hur mycket ansvar man måste ta 24/7. Att man aldrig ska döma folk efter utseende och ändå måste man hantera så mycket skit. Några kanske då förstår varför jag har god lust att ta bort bloggen ibland, hela Sverige kan ju se den. Att jag ens publicerar en bild på mig i detta inlägget får vi nog klassa som ett mirakel. Sommarlovet, ta mig härifrån. Ah detta inlägget blev lite luddigt, hoppas ni har haft en bättre dag än jag har!


Nivea

Efter att jag kom hem i söndags sprang jag ner till brevlådan direkt och hittade paketet som jag väntat på! Jag vann en tävling hos Anna Wiklund i samband med Alla hjärtans dag för några veckorsen och vinsten var en Nivea creme och ett läppcerat. Det är inte precis 1 miljon kronor men det är alltid något och jag har aldrig någon vidare tur heller, så jag är glad! :)


27 februari

Årets första snödroppar spottade i trädgården! Gav mig en dos vårkänslor faktiskt. Så nu taggar vi påsklov om 5 veckor!! Eller något sånt. Fick idag reda på att NA-provet i kemi är snart, alldeles för snart... Så jag tänkte komma på andra tankar genom en joggingrunda. Jo, pyttsan! Snöblandat regn satte stopp för planerna plus att vårkänslorna försvann. Jag tröstade mig istället med att läsa de 485 inlägg på bloglovin som jag missat när jag var borta förra veckan. Man skulle kunna tro att jag inte har något liv ibland. På tal om det måste jag verkligen plugga SO nu, ha det bra.


RSS 2.0