Nyårsafton

Haha jag och Jackie ♥ ♥
 
Nyårsafton kommer förhoppningsvis bli bra ändå, även om det känns sådär att inte fira med mina närmsta vänner. Är faktiskt en aning skraj inför hur det kommer bli ikväll (hoppas jag överlever) men jag har lovat mig själv att inte tänka så himla mycket hela tiden. Imorgon är det nytt år (igen) och jag ska fasen ta och göra det bästa av situationen! Gott nytt år mina fina!


BYE 2012

 
Nu när man ser tillbaka på året som gått så inser man att det inte varit så dumt ändå, även om det har haft sina stunder. Jag har växt otroligt mycket detta året och det är inte klokt hur mycket som kan förändras på bara 12 månader!! Önskar att jag hade orken att förklara alla bilder och att ni orkade läsa allt, men ni får helt enkelt fråga om det är något eller bilda er en egen uppfattning om vad jag har varit med om.
 
2013 BRING IT ON!


Feletonen

 
Har jag berättat om min nya feleton? Hihi. Förra söndagen fick jag äntligen en ny S2:a efter att jag tappat min första på bussen i början av terminen. Ungefär det klumpigaste jag gjort! Så efter att min fina kusin gett mig sin halvtrasiga iPhone 3GS klarade jag mig ända tills förra onsdagen då jag tappade den i ett vattenglas hehe. Det näst klumpigaste jag har gjort men ja, jag räknar inte riktigt det eftersom den redan var väldigt gammal och sprucken, högtalarna fungerade inte osv. Skulle fått en del pengar av pappa i julklapp men dem gick till en ny mobil istället! Så man kan väl säga att jag köpte den själv. Det känns som en befrielse att kunna lyssna på musik utan hörlurar, fota med blixt och få normala bilder utan brus och inte behöva ha en extra mobil för att ställa larmet så att det ringde morgonen därpå. Haha eller använda en ficklampa till att se vad som står på skärmen!


RSS 2.0