Hejdå


Hejdå sommaren, hejdå augusti. Nu försvinner du iväg med resterna av sommaren som det mysterium du alltid kommer vara för mig. Saknar dig redan. Men vi ses snart igen.


CancerIdag har jag varit på stan med min barndomskompis Maj från Göteborg. Hon är precis nyinflyttad i Malmö och känner typ ingen så vi har gått runt i butiker och pratat barndomsminnen ♥ Hittade ett fint armband på ginatricot med mitt stjärntecken. Egentligen gillar jag inte namnet, varken på engelska eller svenska men adjektiven stämmer och det är jag stolt över. Jag struntar i om silverfärgen kommer försvinna inom några veckor för jag tyckte det var så fint och jag kände för att unna mig något. 


Those days are gone

 
Idag var skolan riktigt lång och jag var hungrig mest hela tiden men efter dagens sista lektion gick jag med Ellen, Jacqueline och Ebba in till stan för en fika. Det var mysigt och vi pratade om lite allt möjligt :) Känner mig alldeles virrig när det kommer till läxor och uppgifter nu, på Hagalid var jag så strukturerad och glömde typ ingenting haha! Men det tar väl ett tag att vänja sig. Ja jag får väl medge att jag tänker på Hagalid ganska mycket faktiskt, jag blir påmind om den ganska ofta när vi ska fylla i papper till våra lärare och jag jämför nästan allting med gamla skolan. Men det är ingen idé att gå om kring med det i tankarna. Jag i ett nötskal. Nu måste jag verkligen duscha, tog en jogging precis i den fina solen! 


RSS 2.0