27 november


Första advent. Vad ska man skriva då? Om julkänslor eller? De enda julkänslor jag lyckats få är från reklamerna på tv och att pappa satt upp julbelysningen i trädgården. Annars är det fortfarande oktober ute, just nu har vi här nere 5+, sol och lite regn. Jag klagar dock inte, hösten får gärna vara ett tag till.
Det är bra med mig föresten, tackar som frågar (kommentarerna har väl försvunnit sen jag lämnade er med detta inläggen kan jag tänka?) och även om jag badar i läxor, prov, gymnasieval etc. så är jag inte sådär utmattad och skoltrött som jag trodde jag skulle vara. Istället njuter jag av någon twistad anledning, kanske av att nian och grundskolan snart är slut och att detta är sista uppförsbacken. Men att tänka så just när man ska sätta sig och plugga funkar ändå inte riktigt. So I guess I'm a little normal anyway.
Så nu är det ju snart dags för gymnasieval och jag har väl inte lite panikångest. Tänkte först gå Sam-Media men nu är jag inne på Sam-Sam. Det är läskigt och förvirrande och jobbigt. Det som egentligen är lite av en frihet förvandlas till en mardröm, typ. Usch. Jag blundar lite för det at the moment och ser fram emot min tyskgrupps lilla Tysklandsresa om tre veckor. Det kanske blir kul, åtminstone blir det en paus från skolan. Förutom det så får vi ju snart betygen och sen är det jullov. Wiie, think positive!
Föresten så är jag i desperat behov av en ny kamera, som ni ser på bilden. Julstjärnan är egentligen VIT så så bra är mammas kamera!


Fredagskarameller

Ett litet tips till er! Just nu samarbetar blogkeen.com och Depend då du kan få en present hemskickad gratis! Allt du behöver göra är att bli medlem på blogkeen.com. Det gick väldigt snabbt också, jag skickade in min adress i onsdags och idag hittade jag paketet i brevlådan! Läs mer här.
Dessutom ska jag även till posten idag och hämta ut ytterligare ett paket, spännande. Ha en mysig fredag folks!


Wishlist '11

Lite av det jag önskar mig i år! Är i desperat behov av en ny klocka känner jag, måste bara hitta den perfekta...
Förutom detta så vill jag ta hål i öronen och få en ny kamera. Helst en sån här.


RSS 2.0