byebye 2011

2011 har varit ett bra år för mig! I februari tog jag mig i kragen och började jogga. Jag har totalt joggat nästan 200 km detta året och det är helt sjukt men jag är så jävla stolt över mig själv! Ska faktiskt även springa en runda idag ;) Jag har slutat bita på naglarna, vilket var nästan helt omöjligt :o Jag fotade väldigt mycket i våras och köpte ett nytt objektiv som jag älskar! Praoade på en hundsalong och blev allergisk mot hundar, köpte ett par Converse för första gången och nådde 80 premmisar vilket var helt ofattbart!! I juni slutade jag åttan och fyllde 15 på Midsommarafton. Badade för första gången i somras i iiiskalla Östersjön. I juli vann min fina bror en tenniscup, jag fick bieberfever och sen åkte vi till underbara Båstad ♥ och såg herrarnas semi- och finalmatcher i tennis! :) Sen åkte vi till RHODOS i en vecka med sol och bad. Kärlek. Började skolan igen i augusti och insåg att vi blev nior, äldst på skolan. Pluggade hela september om jag inte minns fel, förutom den grymma lördagen då jag och tjajorna var på NRJ EXPERIENCE! I oktober fick jag gymnasieångest och åkte till Harasjömåla i vanlig ordning. Slet en vecka i november i en djuraffär som jag praoade hos och sedan gick min kära Nikon sönder...! :( Såg Breaking dawn pt 1 och lyckades hålla mig borta en hel månad (nov-dec) från godis/glass/chips!! Åkte med tyskgruppen till Tyskland i tre dagar och hade jättekul, åkte sedan hem och fick jullov. Hade en mysig julafton och shoppade galet på mellandagsrean! Cred till er som orkade läsa allt detta!

För att göra ett händelserikt år kort så var det med andra ord ett skitbra år. Jag hoppas verkligen att 2012 blir minst lika bra! GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE! ♥


Kalas

Bild från förra sommaren. Heeeej på er! Sorry för dålig bloggning idag, men idag fyllde min mamma år! Så vi har haft släkten här och mitt kusinbarn, så himla gullig är han!! Har även öppnat lite försenade julklappar så nu är man lite rikare också. Maha! Nästan alla gäster har gått nu så det blir väl film och godis resten av kvällen. Det är ju trots allt sista fredagen 2011 (!!) Någon som har tips på bra filmer föresten? Helst nya :)


Abduction 16:17


Oh-my-god. Såg precis färdigt Abduction och den var grym!! Rekommenderar den starkt! En liten varning though, det kan vara svårt att slita blicken från Taylor ibland (läs: hela tiden)... just so you know ;)


RSS 2.0