Rainfall → The feeling after a good workout


Hej. Idag har jag känt mig trött... tråkig, jobbig & konstig. Sur på alla, typ. Det har blivit kallare dem senaste dagarna också, det har blåst och känts som minusgrader på mornarna. Det är inte ens september. Okej det är det om några timmar men ändå.
I eftermiddags spöregnade så jag tvekade om jag skulle jogga med papsen en runda. Men det blev uppehåll i några minuter så då stack vi ut, men det började såklart regna efter ett tag. Det var värsta skyfallet. Men jag brydde mig inte, det var så härligt!! Det ser sjukt wierd ut när jag skriver det här på datorn, men det var en frihetskänsla. Man kände verkligen att man levde ♥ Ni måste prova. Kanske inte just när det spöregnar, men ut och jogga med er. Det spelar ingen roll hur långt, hur fort, hur ont ni har innan eller efter. Det handlar bara om att göra det. No big deal. När jag joggar så känns det som jag kan klara vad som helst. Och det löser alla ens problem, de är i alla fall som bortblåsta efteråt. Dessutom stärker det er kondition, muskler och hjärta.
För ett årsedan tänkte jag, fyfan jag orkar inte... det är för jobbigt... men snälla sluta tänka! Ni som inte har börjat springa än, ni kommer inte ångra er! :D Några därute som känner som jag?


ph by littlebrother


byebye lovely summer


Ever since happiness heard your name, it has been running through the streets trying to find you


Satan i gaatan, idag är jag glad!
Jag har varit ovanligt pigg och motiverad inför skolarbetet osv. fast att det är måndag. Jag hittade min mobil i skåpet på skolan efter att jag varit av med den hela helgen (trodde den var stulen!!) *suck av lättnad. Jag har redan gjort läxorna till imorgon så nu kan jag bara chilla men det bästa av allt - jag har fått prao! :D På en djuraffär. Trodde seriöst aldrig att jag skulle hitta nån - ännu mindre på en djuraffär - så det gjorde verkligen min dag.


RSS 2.0