Valborg


Godmorgon finisar! Har precis ätit frukost och letat efter något bra program på tv:n. Allting ordnade sig, ja med praon. Fick en plats på ett dagis så det ska bli jättekul :) Känns lite jobbigt med alla papper och sånt bara, men jag klarar mig. Idag är det ju föresten Valborg! Älskar denna tiden just nu, precis innan sommaren. Vädret är underbart, blommor och träd har slagit ut och man vet liksom att sommaren är runt hörnet bara ♥
Idag ska jag på dansuppvisning, känns faktiskt lite nervöst redan nu!! Pappa ska filma också, får iiinte tappa bort mig nu när jag övat som en galning! Önska mig lycka till - eller nä föresten, det ger ju otur ;)


Jaha men vad kul


Hej. Känner mig väldigt lyckad (eh nej totalt misslyckad snarare) som har gått och blivit allergisk mot hundar. Tre dagar i hundsalongen har faktiskt känts som flera veckor, med tanke på mina allergibesvär. Som tur är har jag inte fått någon chock eller så, min näsa har bara varit riktigt irriterande :( Sad but true. Mamma ringde doktorn och doktorn han svara... haha nej men, jag fick inte praoa där mer i alla fall. Tydligen kan jag utveckla astma. Vad fan ska jag göra nu? Måste cykla till skolan imorgon och snacka med SYVen. Suck.
Livet är hårt ibland.


Converse


Wihoo! Har gått och köpt mig ett par låga svarta converse. Eller ja mamma köpte dem, tack mami ♥ Jag trodde aldrig att jag skulle köpa ett par Converse faktiskt, inte för att dem inte är snygga för det är dem (dösnygga faktiskt), utan mer för att jag tyckte att dem inte passar mig riktigt :) Men ja, så tycker jag inte längre!
Var dödstrött igår, vet inte om det beror på praon eller tiden då jag steg upp - eller båda. Det är faktiskt riktigt tufft när man ska föna en hund som inte gillar det, snacka om hästjobb... Men jag har klarat två dagar nu! Känner mig stolt ;) Förutom en del tabbar som jag har gjort såklart, men vem gör inte det första gången?
Nu ska jag ta mig ner till soffan och se om jag hittar något att mätta min mage med. Tack för att ni står ut med min tröga uppdatering!


RSS 2.0