Photoshop-tips

Har haft problem med detta ganska länge (och det tror jag fler har) och lärde mig hur man gör idag! all by myself dessutom :D
Jo, med typsnittet Victor's pixel font vill man ju gärna få ganska rak och spetsig men det funkar inte riktigt att bara skriva en vanlig text med den i photoshop. Då ser det ut såhär, och det är det som många har problem med:

Ni ser ju själva, det blir ingen skärpa på texten eller vad man ska säga. Men nu har jag kommit på det!

När man skriver en text i photoshop finns det några Aa:n man kan klicka på. Antingen är de intryckt för oskärpa (som det ska vara på de flesta typsnitt annars blir texten hackig) eller ute för skärpa.

Så alltså, om man har Aa:na ute så är det mer hackig text, vilket de flesta vill ha på Victor's pixel font.

På just detta exempel ser det inte snyggt ut, men prova på dina bilder! Hoppas det hjälpte :DSeg uppdatering

Förlåt, jag känner att min blogg har blivit så himla trist och tråkig. Eller har jag fel? Har typ inget att skriva om just nu, mer än hur mycket läxor vi har som jag måste göra... Och det blir ju inget roligt inlägg!
Lillebrors födelsedag var iaf helt okej och farmor har sovit över till idag. (: Dessutom har det snöat enda upp till vår köksfönster, haha. Usch nej, ge oss sommar!Lillebror 11 år!

Hej!
Gick upp precis och väckte broren, som jag visste redan var vaken. Nu på morgonen fick han ett wii-spel och några andra saker. Men det blir fler under dagen, med tanke på att vi ska ha släktkalas! Jag som skulle ta hand om mig och sånt idag (duscha länge, hårinpackning osv...), men det får bli en snabbis för de kommer ju snart! :/
Jag ska iaf försöka ta lite bilder med mobilen iaf, höhö c:RSS 2.0