Några nyårslöften

Åh. Det där med nyår, att få börja om. Det känns bra kvällen innan nya året, men på morgonen när man vaknar är det fortfarande som förut! För mig i alla fall. De kommande 3 månaderna är för mig de värsta på hela året. Missförstå mig inte, alla årstider har ju både för och nackdelar. Men dessa månaderna är bara gråa och trista. Man kollar ut, snön tar aldrig slut och det regnar sen rätt mycket. Blä. Men det är väl bara att bita ihop! För trots det är väntan värt det. Sommaren alltså ♥ love it.

Hur som helst, nästa år ska jag lova - eller åtminstone försöka att träna mer, tänka på vad jag äter osv. Har inte varit helt hundra på den biten nu i höst, tror det hänger ihop lite med skolan och att jag inte pallar alla läxor, prov osv... Dessutom vill jag gärna få upp betygen i nian till MVG (vem vill inte?) så i sommar ska det tränas! Är riktigt pepp på det. :)

Men, det är ju alltid lätt att sitta och skriva nu i mörka, kalla december. Som för övrigt snart är slut! Har nog redan sagt det innan, men 2010 har varit det bästa året hittills för mig. Både positivt och negativt. Jag hoppas att 2011 blir lika bra, på sitt sätt! :) Gott nytt år kära läsare!


Mallorca i somras.Mammas födelsedag


Hej på er! Idag var det (eller är fortfarande) mammas födelsedag! :) Smarta Cajsa glömde att fota, och nu finns det ingen tårta kvar eller något. Haha duktigt! Men var faktiskt ute och fotade innan släkten kom, bland annat denna bilden. Börjar snart tröttna på min bloggdesign känner jag, och nu är det ju nytt år och då känner jag att det skulle behövas en ny bloggdesign. Men just nu har jag ingen inspiration alls! Så jag tror ni får leva med denna ett tag till. Ha en fin kväll :)Nyårs outfit


Satt och kollade runt på lite nyårskläder och fastnade direkt på Ginatricot's hemsida! Grymma kläder för en grym kväll. Älskar linnet och jackan ♥RSS 2.0