Memories

Hej på er!
Här kommer collaget jag gjorde i eftermiddags. Själv blev jag ganska nöjd faktiskt! ^^
Mitt tvåtusennio har varit lite mörkt & segt, även om det har funnits ljusa och helt underbara stunder! Jag är nog ändå nöjd med detta året i alla fall. Och så hoppas jag på att 2010 blir en bra start på tio-talet! :)

Jag vill påminna er om en sak. Att rösta på mig i veckans blogg hos Emelie&Alice. Skriv i en kommentar där att du röstar på blogg nr 5 :D Funderar faktiskt på att ge de 5 första som röstar en helt ny och gratis header - vad sägs om det? :) Så ni som röstar få skriva här under (glöm inte skriva er mail-adress!) så kan jag maila er sedan.

HA ETT GOTT NYTT ÅR ALLA SÖTA LÄSARE! :D<3Cajsa behöver hjälp...

Hej igen.
Jo de flesta har ju sina menyer som boxar, och det är min högsta önskan på bloggen just nu! Det är bara det att...
Jag har provat två gånger, men texten i menyn blir konstig och de hamnar prickar framför länkarna, & framför allt - DET BLIR INGA BOXAR! :s Vad ska jag göra? Någon som kan hjälpa mig?

PLEASE.Sista dagen på 2OO9...

Oj! Gud vad detta året har gått fort... jättefort! Tänkte summera året i lite bilder som ni ska få se mer av senare idag. Förra årets collage blev ganska bra, så det får väl bli något i den stilen. Sen har jag ju elements också, och jag tycker det är mycket enklare att hantera bilder där än i photoshop cs.Vad tycker ni föresten? :)

Idag ska vi föresten fira nyår med farmor! :D Ska bli hur mysigt som helst. Senare ikväll hoppas jag att jag lyckas fånga lite fyrverkeri med min mobilkamera... aja den är ju bättre än inget!

tudiluuu ~~RSS 2.0